NAILAH SAMIN és una marca ètica i sostenible i el resultat d’entrellaçar l’art, la moda, la feminitat i la passió per la vida. 

Teixits orgànics i dissenys propis inspirats en el confort i la bellesa per a un estil de vida sostenible connectat amb la naturalesa. 

L’artesania del Batik estampada a ma en cada peça (una tècnica mil·lenària de pintura oriental amb ceres i pigments naturals) fa de cada producte una peça única, íntima i original. 

Les propietats naturals dels teixits orgànics, cotó, seda i llana merina, confereixen a cada peça uns acabats de qualitat i un tacte sensual a la teva pell que reafirma la bellesa que portes dins.

Dissenys i fabricació és fet a Barcelona i seguiran fent-se a la UE.

 

 

 NAILAH SAMIN is an eco-friendly, ethical brand. It is the result of intertwining art, fashion, femininity and passion for life.

Organic fabrics and designs inspired by comfort and beauty for a sustainable lifestyle connected to nature.

The handmade “Batik” craftsmanship on each piece (an ancient technique of oriental painting with natural waxes and pigments) makes each product a unique, intimate and original piece.

The natural properties of organic fabrics, cotton, silk and merino wool, give each piece a quality finish and a sensual touch to your skin that reaffirms the beauty that you carry inside.

Designed and handmade in Barcelona. This garment will remain completely manufactured in the EU.

 

Cerrar menú
×
×

Carrito

[contact-form-7 id=”298″ title=”Contact form”]